Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Uznesenie číslo 75/2010

Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja so sídlom v Trenčíne

I.

A. B e r i e   n a   v e d o m i e

predloženie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: Implementácia decentralizovaných opatrení ROP v Trenčianskom samosprávnom kraji na obdobie 2010 – 2011.

B. S ch v a ľ u j e

  • predloženie žiadosti o NFP v rámci ROP – 6.1 Technická pomoc na realizáciu projektu „Implementácia decentralizovaných opatrení ROP v Trenčianskom samosprávnom kraji na obdobie 2010 – 2011“, ktorého ciele sú v súlade s platným územným plánom veľkého územného celku Trenčianskeho kraja a platným Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja samosprávneho kraja;
  • zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP;
  • financovanie projektu vo výške 5 % z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t. j. vo výške 18 591,00 Eur.
  • financovanie prípadných neoprávnených nákladov z rozpočtu TSK,
  • financovanie projektu v celkovej výške z prostriedkov TSK do úhrady finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov (ERDF) a štátneho rozpočtu.
II.

A. B e r i e   n a   v e d o m i e

predloženie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: Informovanie a publicita SO/RO pre ROP v Trenčianskom samosprávnom kraji na obdobie 2010 - 2015.

B. S ch v a ľ u j e

  • predloženie žiadosti o NFP v rámci v rámci ROP – 6.1 Technická pomoc na realizáciu projektu „Informovanie a publicita SO/RO pre ROP v Trenčianskom samosprávnom kraji na obdobie 2010 - 2015“, ktorého ciele sú v súlade s platným územným plánom veľkého územného celku Trenčianskeho kraja a platným Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja samosprávneho kraja;
  • zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP;
  • financovanie projektu vo výške 5 % z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t. j. vo výške 1 900,00 Eur,
  • financovanie prípadných neoprávnených nákladov z rozpočtu TSK,
  • financovanie projektu v celkovej výške z prostriedkov TSK do úhrady finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov (ERDF) a štátneho rozpočtu.
III.

A. B e r i e    n a   v e d o m i e

predloženie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci Operačného programu Vzdelávanie na realizáciu projektu: Zavedenie metód inovatívneho vyučovania.

B. S ch v a ľ u j e

  • predloženie žiadosti o NFP v rámci výzvy OPV-2009/1.1/05-SORO za účelom realizácie projektu „Zavedenie metód inovatívneho vyučovania“ (žiadateľ: Stredná odborná škola, Farská 7, Bánovce nad Bebravou), ktorého ciele sú v súlade s platným územným plánom veľkého územného celku Trenčianskeho kraja a platným Programom hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja TSK;
  • financovanie projektu z rozpočtu TSK vo výške 5 % z celkových oprávnených výdavkov na projekt t.j. vo výške 22 167,42 Eur.
IV.

A. B e r i e   n a    v e d o m i e

predloženie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci Operačného programu Vzdelávanie na realizáciu projektu: V strednej odbornej škole sa učíme pre život.

B. S ch v a ľ u j e

  • predloženie žiadosti o NFP v rámci výzvy OPV-2009/1.1/05-SORO za účelom realizácie projektu „V strednej odbornej škole sa učíme pre život“ (žiadateľ: Spojená škola,, Námestie SNP 5, Partizánske s organizačnými zložkami SOŠ, Námestie SNP 5 Partizánske, SPŠ, Námestie SNP 5, Partizánske, OA, Námestie SNP 5, Partizánske), ktorého ciele sú v súlade s platným územným plánom veľkého územného celku Trenčianskeho kraja a platným Programom hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja TSK;
  • financovanie projektu z rozpočtu TSK vo výške 5 % z celkových oprávnených výdavkov na projekt t.j. vo výške 11 393,97 Eur.
V.

A. B e r i e    n a   v e d o m i e

predloženie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci Operačného programu Vzdelávanie na realizáciu projektu: Školský vzdelávací program s využitím IKT a e-learningu.

B. S ch v a ľ u j e

  • predloženie žiadosti o NFP v rámci výzvy OPV-2009/1.1/05-SORO za účelom realizácie projektu „Školský vzdelávací program s využitím IKT a e-learningu“ (žiadateľ: Stredná odborná škola, Štúrova 1388/23A, Dubnica nad Váhom, so sídlom Štúrova 1388/23A, 018 41 Dubnica nad Váhom), ktorého ciele sú v súlade s platným územným plánom veľkého územného celku Trenčianskeho kraja a platným Programom hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja TSK;
  • financovanie projektu z rozpočtu TSK vo výške 5 % z celkových oprávnených výdavkov na projekt t.j. vo výške 24 916,50 Eur.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK