Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Uznesenie číslo 577/2008

Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja so sídlom v Trenčíne

A. Berie na vedomie

prípravu nasledovných projektových zámerov rekonštrukcie úsekov ciest a mosta: - Most Orlové - Považská Bystrica, - Ilava - Valaská Belá, - Uhrovec - Žitná - Omastiná a Závada, - Bošany - Ješkova Ves - hranica TSK, Trenčianke Stankovce - Kočovce, - Hrachovište - Krajné - Podkylava - hranica TSK na predloženie v rámci výzvy Regionálneho operačného programu, opatrenie 5.1. Regionálne komunikácie zabezpečujúce dopravnú obslužnosť regiónov

B. Schvaľuje

I. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1. Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: "Dostavba a revitalizácia areálu Gymnázia Ľ. Štúra v Trenčíne", ktorý je realizovaný pre Gymnázium Ľ. Štúra, Ul. 1. mája 2, 911 35 Trenčín, ktorý má celkové náklady 164 118 934, 25 Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 3 688 953, 59 Sk + financovanie neoprávnených výdavkov vo výške 100 % t.j. 90 339 862, 50 Sk

 II. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1. Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: "Rekonštrukcia a modernizácia objektov ZSŠ hotelových služieb a obchodu Prievidza – komplexné riešenie", ktorý je realizovaný pre Združenú strednú školu hotelových služieb a obchodu, Nábrežie J. Kalinčiaka 1, 971 01 Prievidza, ktorý má celkové náklady 60 000 tis. Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 3 000 tis. Sk

III. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1. Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: "Rekonštrukcia a dostavba Gymnázia v Púchove“, ktorý je realizovaný pre Gymnázium, 1.mája 905, 02015 Púchov, ktorý má celkové náklady 40 250 tis. Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 2 012,5 tis. Sk.

 IV. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1. Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: "Rekonštrukcia Gymnázia Janka Jesenského Bánovce nad Bebravou", ktorý je realizovaný pre Gymnázium Janka Jesenského, Radlinského 665/2, 95701 Bánovce nad Bebravou,, ktorý má celkové náklady 33 180 tis. Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 1 659 tis. Sk.

V. a) predloženie projektu: "Rekonštrukcia cestnej komunikácie: Lazy p. Makytou – Kohútka" v rámci Operačného programu Cezhraničná spolupráca SR-ČR, ktorý je realizovaný Rozvojovou agentúrou TSK, n.o.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o finančný príspevok
c) spolufinancovanie projektu vo výške 1 500 tis. Sk t.j. 5% z celkových nákladov projektu: 30 000 tis. Sk.

VI. a) predloženie projektu: "Rekonštrukcia cestnej komunikácie: Červený Kameň - Nedašova Lhota, č. III/50738" v rámci Operačného programu Cezhraničná spolupráca SR-ČR, ktorý je realizovaný Rozvojovou agentúrou TSK, n.o.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o finančný príspevok
c) spolufinancovanie projektu vo výške 1 500 tis. Sk t.j. 5% z celkových nákladov projektu: 30 000 tis. Sk.

VII. a) predloženie projektu: „Rekonštrukcia cestnej komunikácie: Liešna osada (štátna hranica ČR) - Žitková“ v rámci Operačného programu Cezhraničná spolupráca SR-ČR, ktorý je realizovaný Rozvojovou agentúrou TSK, n.o.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o finančný príspevok
c) spolufinancovanie projektu vo výške 750 tis. Sk t.j. 5% z celkových nákladov projektu: 15 000 tis. Sk.

VIII. a) predloženie projektu: „Rekonštrukcia cestnej komunikácie: Javorina (Holubyho chata) – hranica s ČR“ v rámci Operačného programu Cezhraničná spolupráca SR-ČR, ktorý je realizovaný Rozvojovou agentúrou TSK, n.o.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o finančný príspevok
c) spolufinancovanie projektu vo výške 1 250 tis. Sk t.j. 5% z celkových nákladov projektu: 25 000 tis. Sk.

IX. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci Prioritnej osi 3 Operačného programu Životné prostredie na realizáciu projektu: „NsP Myjava - Rekonštrukcia kotolne a spaľovne“, ktorý je realizovaný pre Nemocnicu s poliklinikou, Staromyjavská 59, 907 01 Myjava, ktorý má celkové náklady 74 124 558,99 Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 3 706 227,95 Sk prevodom na účet z vlastných zdrojov Trenčianskeho samosprávneho kraja.

 X. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 2.1. Operačného programu Zdravotníctvo na realizáciu projektu: „Rekonštrukcia monobloku a rozvodov IS – I. etapa v NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach“, ktorý je realizovaný pre Nemocnicu s poliklinikou Prievidza, so sídlom v Bojniciach, Nemocničná 2, 972 01 Bojnice, ktorý má celkové náklady 200 000 tis. Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 10 000 tis. Sk prevodom na účet z vlastných zdrojov Trenčianskeho samosprávneho kraja.

 XI. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia na realizáciu projektu: „Zvýšenie odbornej prípravy a podpory zamestnancov TSK prostredníctvom inovatívnych foriem vzdelávania“, s celkovými nákladmi 14 000 tis. Sk.
b) zabezpečenie spolufinancovania projektu vo výške 700 000 Sk t.j. 5% z celkových nákladov projektu. XII. prípravu projektu vytvorenia Regionálneho inovačného centra v Trenčíne a jeho predloženie do Operačného programu Výskum a vývoj. 

 XIII. a) predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci opatrenia 1.1. Regionálneho operačného programu na realizáciu projektu: „Rekonštrukcia budovy a modernizácia odb. vzdelávania v SOU Juraja Ribaya, Pilotnej školy ZAP SR v Bánovciach n. Bebr.“ ktorý je realizovaný pre Stredné odborné učilište Juraja Ribaya, Partizánska cesta 76, 957 01 Bánovce nad Bebravou,, ktorý má celkové náklady 49 000 tis. Sk a ktorý je v súlade s Programom hospodárskeho a sociálneho rozvoja Trenčianskeho samosprávneho kraja.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o NFP
c) financovanie projektu vo výške 5% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške 2 450 tis. Sk.

XIV. a) predloženie žiadosti o grant na realizáciu projektu: „EUROPE DIRECT 2009 - 2012 “, ktorý je realizovaný pre Trenčiansky samosprávny kraj, Hviezdoslavova 1, 911 50 Trenčín, ktorý má celkové náklady maximálne 1 506 300 Sk (50 000 EUR) ročne.
b) zabezpečenie realizácie projektu po schválení žiadosti o grant.
c) financovanie projektu vo výške 50% z celkových oprávnených výdavkov na projekt, t.j. vo výške maximálne 753 150 Sk (25 000 EUR) ročne.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK